Horloges

Seiko SRPH61K1 Limited edition

Precisie, karakter en uitstraling

Dit zijn de kwaliteiten waar we naar zoeken tijdens het samenstellen van onze horloge collecties. Bij Scaldis kunt u een horloge kopen van de topmerken Seiko, Péquignet Manufacture, Corum en onze eigen gouden uurwerken collectie. Zo hebben we voor elke stijl een passend horloge in huis. Wij assisteren u dan ook graag bij het aankopen van een uurwerk dat écht bij u past. 

Seiko

Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans' eerste polshorloge en legde daarmee de basis voor een lange traditie van subliem vakmanschap. We zijn trotse Seiko Premium dealer. Waarom vinden we dit zo belangrijk? Omdat we zo toegang hebben tot exclusieve limited editions!

Seiko Presage SRPG07J1
SRPG07J1
Seiko Presage
SRPE41J1
Seiko Presage
SPB165J1

Seiko Presage

In de Presage collectie komt Japanse esthetiek samen met traditioneel vakmanschap. Seiko Presage staat voor een mechanische horlogecollectie waarin Japanse schoonheid, kwaliteit en duurzaamheid op schitterende wijze samensmelten.

Limited edition Prospex ssc807ji

Seiko Prospex

Houdt u van een uitdaging? De Seiko Prospex collectie omvat horloges voor elk sportief avontuur. Na het maken van het eerste Seiko duikhorloge in 1965, slaagde Seiko er keer op keer in om met hun sporthorloges te voldoen aan de hoge verwachtingen van sport- en professionele duikers. Prospex onderscheidt drie segmenten. SEA, met een brede Seiko Diver’s collectie. SKY, een avontuurlijk pilothorloges collectie en LAND, horloges die zijn uitgerust met een draaibare kompasring.

Seiko Prospex SPB143J1
SPB143J1

Seiko Astron

Het eerste GPS-horloge ter wereld op zonne-energie. De Astron past zich met één druk op de knop aan uw tijdzone aan, door verbinding te maken met het GPS-netwerk en het produceert alle energie die het nodig heeft uit alleen het daglicht. Verwisselen van batterij is nooit meer nodig. Het ideale horloge voor de frequente reiziger.

Seiko Astron
SSH063J1
Astron SSH103
Seiko 5 Sports
SRPD61K1

Seiko 5 Sports

Be disruptive. Find your own new style, with Seiko 5 Sports.

Waarom Seiko 5? De '5' staat voor de belofte dat ieder Seiko 5 uurwerk voorzien is van 5 essentiële kenmerken. Een automatisch kaliber, dag-datum weergave op de 3-uur positie, waterbestendig horloge, ingebedde kroon op de 4-uur positie en een duurzame kast en band. Deze 5 kenmerken gecombineerd met een innovatief design geven deze collectie een eigentijdse uitstraling.

Seiko 5 Sports
SRPD75K1
Limited edition Evisen SRPF93K1
Limited edition Evisen SRPF93K1
SUR479P1

Seiko dames

De damescollectie van Seiko biedt aantrekkelijke, originele en elegante dameshorloges. Ontdek de sublieme afwerking van de wijzerplaten, afgewerkt met parelmoer, fonkelende Swarovski kristallen of luxe diamanten.

SRZ535P1
SRZ535P1

Péquignet

Als enige Franse horlogefabrikant en authentiek luxemerk, krijgt Péquignet de erkenning van de Franse Haute Horlogerie, waarvan de Fleur-de-Lis het symbool is.

Péquignet horloger créateur

Péquignet manufacture

Péquignet Manufacture is hét boegbeeld van de Franse Haute Horlogerie. De collecties van Calibre Royal wonnen talrijke prijzen, zoals de titel ‘Beste horloge 2014’ van de beroemde tijdschriften Chronos en Watch File. Nooit in de geschiedenis van de luxehorloges is zo'n onderscheid toegeschreven aan een Franse horloger.

Péquignet horloger créateur
Péquignet horloger créateur

Péquignet horloger créateur

Wereldwijd vallen de horloges van Péquignet Horloger Créateur in de smaak dankzij hun typerende Franse savoir-faire en de subtiele combinatie tussen sofisticatie en soberheid. Elk horloge wordt nog steeds met de hand gemaakt en met de grootste zorg behandeld. Een Péquignet is het symbool van tijdloze klasse. 

Péquignet horloger créateur
Péquignet horloger créateur

Corum

Het Zwitsers horlogemerk Corum staat voor creativiteit en durf. De iconische collectie Admiral's Cup wordt gekenmerkt door een moderne touch en innovatie.

Risk is the reward

Bent u een watch collector? Scaldis beschikt over enkele exclusieve vintage Heritage modellen. Vraag ernaar in onze zaak.

Corum heren A395_02983
Corum heren A984_03797
Corum

Tailormade gouden horloges

Scaldis gouden horloges
Scaldis gouden horloges
Scaldis gouden horloges

Gouden horloges behoren sinds jaar en dag tot de basiscollectie van Scaldis. Deze collectie bestaat uit zowel dames- als herenuurwerken, klassieke wijzerplaten als strakke lijnen, met telkens een tijdloze uitstraling. Prachtige stukken vakmanschap en traditie.

Wolf 1834

Wolf watch winders houden uw automatische uurwerken draaiende wanneer ze niet worden gedragen. Zo worden uw horloges op optimaal niveau gehouden en duiden ze altijd het correcte uur aan wanneer u ze uit de kast haalt. Elke Wolf winder is handgemaakt en focust zich met high end innovaties op het onderhoud van uw uurwerk. Alleen een Wolf telt namelijk rotaties, alle andere gebruiken slechts tijd om de tellingen per dag in te schatten.

Het perfecte cadeau!

Wolf winders
Wolf winders
Wolfwinders cadeautip