Set met parelmoer
Ring met regenboog saffieren
Ring met toermalijn
Familie Scheldeman

Scaldis for Business

Sinds 1932 deelt onze familie Scheldeman de passie voor gouden juwelen en edelstenen. Als familiebedrijf met eigen atelier streven we ernaar collecties te creëren die uitblinken in alle facetten van ontwerp, vakmanschap en kwaliteit. Gaande van het kleine sieraad tot ware haute joaillerie. Eén van onze troeven is onze veelzijdige collectie die meteen uit stock leverbaar is.

We zijn bijzonder trots dat we onze dochters Charlotte en Josephine bij Scaldis mogen verwelkomen. De vierde generatie die vol enthousiasme mee vorm geeft aan Scaldis.

contact

Onze collecties zijn vervaardigd uit massief goud 18kt en gezet met natuurlijke edelstenen.

Ontdek onze nieuwe collecties voor 2024

Tanzaniet - Made in Kortrijk

Tanzaniet wordt vaak beschreven als ‘fluweelachtig’, dankzij zijn diepe en gesatureerde kleur. Die kleur varieert van paars tot puur blauw. De meest waardevolle tanzanieten hebben een zuiver diepblauwe kleur. Bovendien wordt tanzaniet steeds zeldzamer.

Modelfoto tanzaniet juwelen

Juwelen op maat van uw klant

Krijgt u soms de vraag naar een persoonlijk ontwerp? Een uniek juweel specifiek gecreëerd voor uw klant? Als fabrikant kan Scaldis uw partner zijn bij het creëren van zulke juwelen. We hebben de materialen, de knowhow én de goudsmeden in huis. Flexibiliteit en reactiviteit, dat zijn de kenmerken van onze service waarvoor onze klanten ons steevast bedanken. Bent u geïnteresseerd in onze manier van werken? Of heeft u een ontwerp dat dringend gerealiseerd moet worden? Aarzel niet om ons te contacteren.

Verlovingsringen

Diamanten solitair - Scaldis

Als gecertifieerd diamantair selecteert Scaldis de beste diamanten volgens uw budget. Scaldis levert uitsluitend 100% natuurlijke conflictvrije diamanten. Bovendien zijn al onze briljanten vanaf 0.30ct officieel gecertifieerd door GIA of HRD. Onze expertise gecombineerd met het sublieme vakmanschap van onze goudsmeden maken van Scaldis uw betrouwbare zakenpartner.

Diamanten solitair - Scaldis
Diamanten solitair - Scaldis

Parelmoer

Ketting met parelmoer
Oorringen met parelmoer

Parels en parelmoer zijn opnieuw te zien op de catwalk. Deze klassiekers zijn opnieuw volop in de mode. Bij Scaldis vindt u naast de traditionele parelcolliers, ook parels in een moderne uitvoering. Klassevolle en chique juwelen voor elke dag.

Armband met parelmoer