Sfeerbeeld verlovingsringen met peer en marquise
Seiko SPB333J1
Ring met mandarijn granaat
Péquignet Royale Grand Sport

Welkom bij Juwelier Scaldis

Ontdek onze wondere wereld van prachtige handgemaakte juwelen, schitterende edelstenen en hoogstaande horloges. Laat u inspireren in uw zoektocht naar het perfecte geschenk. U bent van harte welkom in onze juwelierszaak in Kortrijk.

Manuel & Christel, Charlotte

Over scaldis

Familiefoto Scaldis

Gepersonaliseerde juwelen voor belangrijke momenten

Creëer eenvoudig uw gepersonaliseerd juweel. Wij helpen u graag doorheen het creatieve proces met onze jarenlange ervaring. Onze vakkundige goudsmeden realiseren een prachtig juweel binnen uw stijl en budget. Wit goud, roze goud, gezet met diamanten of kleurrijke edelstenen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

ontdek

House of Weddings

Scaldis is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, hét platform dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers in België groepeert. Een mooie erkenning van onze familie, onze visie voor kwalitatieve, tijdloze juwelen & onze expertise.

House of Weddings logo 2023

Verlovings- & trouwringen

Engagement rings

Verlovingsringen

Weddings bands in white gold

Trouwringen

Afbeelding
Tekst
Edelstenen worden al eeuwenlang bewonderd dankzij hun unieke schoonheid. Over hun bijzondere krachten en eigenschappen bestaan talloze geheimen, mythes en legendes. Elke maand staat in het teken van een specifieke edelsteen, de geboortesteen. Deze geboortestenen brengen geluk en geven de drager bepaalde krachten die uniek zijn voor elke edelsteen.
Birthstones

Juwelen

Ontdek de veelzijdige juwelencollectie van Scaldis. Van gouden oorringen die u elke dag kunt dragen tot diamanten ringen die klasse en luxe uitstralen. Voor elke gelegenheid vindt u een juweel van Scaldis.

Juwelen Scaldis

 

Reuge music

Laat u betoveren door de prachtige melodieën van Reuge Music. Sinds 1865 blinkt het Zwitserse merk uit in het creëren van traditionele muziekdozen. Reuge muziekdozen zijn ware kunstwerken, technologische meesterwerken en de blikvangers in uw interieur.

Ontdek

Reuge Singing Birds

Follow us on Instagram

Instagram

 

Scaldis geboortesteen saffier
Seiko
Seiko

Horloges

Net zoals een juweel is een horloge de vertaling van uw stijl en persoonlijkheid. Verkiest u een sportief en robuust uurwerk of eerder een verfijnd en elegante dresswatch? Met de topmerken Seiko, Pequignet, Corum en onze eigen gouden uurwerkencollectie vindt u ongetwijfeld uw droomhorloge. Graag gaan wij samen met u op zoek naar het perfecte uurwerk.

Ontdek

Pequignet
Pequignet
Corum
Corum