Juwelen

Laat u inspireren door de veelzijdige juwelencollecties van Scaldis. Van gouden oorringen die u elke dag kunt dragen tot de meest romantische verlovingsringen en prachtige edelstenen die klasse en luxe uitstralen. Voor elke gelegenheid vindt u een juweel van Scaldis.

Graag stellen we u onze nieuwe collecties voor 2023 voor. Deze collecties werden door ons zorgvuldig samengesteld. Samen selecteren Manuel en Charlotte de edelstenen om vervolgens creatief aan de slag te gaan. Daarna wordt elk juweel lokaal gemaakt in Kortrijk of Italië.


In deze brochure vindt u slechts een klein deeltje van onze collecties. In onze juwelierszaak in Kortrijk valt er nog zoveel meer te ontdekken. U vindt er traditionele juwelen zoals een babyarmbandje, naast gouden juwelen die u dagelijks kunt dragen en die uw signature look bepalen. Ook sieraden om een belangrijk moment te vieren ontbreken niet. Denk maar aan onze ‘Amare’ collectie die in het teken van geboortestenen staat. Ringen met edelstenen die de show stelen. Daarnaast is Scaldis ook gespecialiseerd in one of a kind creaties, waarbij we op zoek gaan naar zeldzame edelstenen van de hoogste kwaliteit. Een gepersonaliseerd juweel dat volledig op uw lijf geschreven is. Op de laatste pagina’s van de brochure vindt u een selectie uit onze juwelen voor mannen, waaronder herenringen die gepersonaliseerd kunnen worden. Tot binnenkort?

Afbeelding
Tekst
Edelstenen worden al eeuwenlang bewonderd dankzij hun unieke schoonheid. Over hun bijzondere krachten en eigenschappen bestaan talloze geheimen, mythes en legendes. Elke maand staat in het teken van een specifieke edelsteen, de geboortesteen. Ontdek welke edelsteen bij jouw maand hoort.
Birthstones